top of page

Haluatko, että yrityksesi toimitilat tukevat optimaalisesti työn tehokkuutta ja työhyvinvointia ja saisitte lisää myyntiä?

Anna minun auttaa!

Olen työskennellyt pitkään työyhteisöjen ja työhyvinvoinnin kehittämisen parissa, joten tiedän kokemuksesta, että viihtyisät ja tarkoituksenmukaiset toimitilat parantavat työn tehokkuutta ja työhyvinvointia. Eri toiminnoille, päätetyöskentelylle, taukotiloille ja kokoushuoneille tarvitaan omat tilansa, jotka tukevat optimaalisesti näitä tehtäviä. Näin korona-aikana erityisesti työtilojen turvallisuuteen pitää kiinnittää myös entistä enemmän huomiota, jotta niin työntekijöiden kuin asiakkaiden on turvallista liikkua tiloissa. 

Hyvännäköiset toimitilat, yrityksen messuosastot ja erilaiset asiakastilaisuudet toimivat myös yrityksen käyntikorttina ja houkuttavat myös asiakkaita ja lisäävät myyntiä

Sisustussuunnittelijana voin auttaa sinua löytämään toiveitasi vastaavan, harmoonisen kokonaisuuden, joka on myös budjettisi mukainen

Tarpeesi mukaisesti saat minulta väri-, pintamateriaali- ja kalustesuunnitelmien lisäksi 3D-kuvat, joiden avulla pääset lähes astumaan sisälle unelmatoimitiloihisi tai messuosastollesi. 

Sisustussuunnittelun lisäksi autan sinua myös toteuttamaan tarvittavat pintaremontointi- ja tilaisuuksien/tapahtumien stailaustyöt, joten voit olla 100 % varma, että maalari/tapetoija/lattian asentaja/stailaaja tietää, mitä suunnittelija tilaan on ideoinut!

Mikä on toimistotyön "uusi normaali" koronan jälkeen?
Tutkimusten mukaan etätyöt ovat tulleet jäädäkseen. Toimistoihin palataan, kun tarvitaan aitoa kohtaamista ja ideointia, joten tilojen tulisi olla inspiroivia ja joustavasti muokattavissa.
bottom of page