top of page

Oletko ostamassa tai jo ostanut asunnon, josta haluaisit tehdä oman unelmakotisi?

Anna minun auttaa!

Usein ostettu asunto kaipaa pientä tai suurempaa remonttia, jotta se vastaisi täydellisesti omia tarpeita. Kaikki vanhat kalusteetkaan eivät välttämättä sovi uuteen kotiin, vaan esimerkiksi vanha ruokapöytä tai sohva on liian suuri tai liian pieni ostettuun asuntoon.

Sisustussuunnittelijana voin auttaa sinua löytämään toiveitasi vastaavan, harmonisen kokonaisuuden, joka on myös budjettisi mukainen

Väri-, pintamateriaali- ja kalustesuunnitelmien lisäksi saat minulta 3D-kuvat, joiden avulla pääset lähes astumaan sisälle unelmakotiisi. Teen myös keittiö-, kodinhoitohuone-, kylpyhuone- ja saunasuunnitelmia, joiden avulla voit kilpailuttaa ja vertailla kalustetoimittajia paremmin keskenään, jos asuntoosi tarvitaan isompaakin muutosta. 

Sisustussuunnittelun lisäksi autan sinua myös toteuttamaan tarvittavat pintaremontointityöt, joten voit olla 100 % varma, että maalari/tapetoija/lattian asentaja tietää, mitä suunnittelija tilaan on ideoinut!

Asunnon ostajan asiakaspalaute sisustussuunnittelusta ja toteutustöistä:
"Olen ollut erittäin tyytyväinen suunnittelutyöhön. Suunnittelu käynnistyi ajallaan ja suunnittelun edetessä sain välisuunnitelman, jonka jälkeen teit oikean suunnitelman. Työn jälki on ollut todella siistiä, olen tyytyväinen."
bottom of page