Keskity Sinä unelmointiin, Starbooster hoitaa loput!

Toteutustyöt

Maalaustyöt
Maalaustyöt
Lattian asennus
Lattian asennus
Stailaus
Stailaus
Sisustustekstiilien ompelu
Sisustustekstiilien ompelu

Olen apunani, jos tarvitset sisäpintojen maalausta (ml. erikoistekniikat, efektiseinät ja erikoispinnoitteet), tapetointia, lattian asennusta (parketti, laminaatti, vinyylilankku) tai sisustustekstiilien ompelua (verhot, koristetyynyjen päälliset, huonekalujen irtopäälliset, verhoilu).

Lisäksi teen stailausta, eli halutun tilan väliaikaista "ehostamista" asiakkaan omilla kalusteilla, kun tilaan halutaan luoda tietty tunnelma ja tyyli tiettyä tarkoitusta, kuten esim. juhlia tai asunnon myyntiä varten. 

Toteutustyöt lähtevät aina liikkeelle asiakkaan tarpeen kartoituksesta ja kohteeseen tutustumisesta. Toteutustöitä voi edeltää myös sisustussuunnittelu.

Teen aina kirjallisen tarjouksen tehtävästä työstä, työmäärästä ja työn hinnasta (ks. tarkemmin Hinnasto). Hyväksytyn tarjouksen jälkeen aloitan varsinaisen toteutustyön. 

Toteutustöiden aikana pidän asiakkaaseen säännöllisesti yhteyttä, jotta hän tietää projektin edistymisestä ja hänelle ei tule yllätyksiä, vaan työt hoidan luotettavasti sovitussa aikataulussa, budjetissa ja laadussa.