top of page

Kellastuneesta 80-luvun kolmiosta vaaleaksi unelmakodiksi

Sisustussuunnittelu- ja toteutusprojektin kohde oli asiakkaan ostama 1980-luvun rivitalokolmio, josta haluttiin tehdä valoisa ja rauhallinen koti 4-henkiselle perheelle. Asunnon pinnat olivat alkuperäisessä, melko kellastuneessa kunnossa, lisäksi asunnossa oli tupakoitu sisällä, minkä johdosta kaikki pinnat haluttiin uudistaa. Suurin muutos tehtiin kettiössä, josta vanhat kaapit sekä kaapistoseinä keittiön ja olohuoneen välistä osittain purettiin. Samaten pesu- ja saunatiloissa tehtiin isoja muutoksia, kun ne saivat pintaansa uudet laatat ja panelit. Pintamateriaaleista ainoastaan asunnon mosaiikkiparketti säilyi, mutta sekin hiottiin ja kuultolakattiin entistä vaaleammaksi. Lisäksi asuntoon hankittiin kaikki uudet kalusteet, valaisimet ja tekstiilit. Kokonaisvaltaisen sisustussuunnitttelun lisäksi vastasin kahden makuuhuoneen seinien maalauksesta ja vinyylilankkulattian sekä listoitusten asennuksesta.​

Lopputulos on seesteisen vaalea unelmakoti, jossa pääväri harmaa kulkee läpi kodin tekemättä asunnosta kuitenkaan millään tavalla ankeaa. Tehosteena olevat puun sävyt tuovat sisustukseen tarvittavaa lämpöä ja musta sopivasti potkua, mikä yhdistyy hienosti myös asunnon alkuperäisiin tummiin ikkunankarmeihin. 

"Olen ollut erittäin tyytyväinen suunnittelutyöhön. Suunnittelu käynnistyi ajallaan ja suunnittelun edetessä sain välisuunnitelman, jonka jälkeen teit oikean suunnitelman. Työn jälki on ollut todella siistiä, olen tyytyväinen."

bottom of page