top of page
Etsi
  • Writer's pictureStarbooster Design

Iloa ja toivoa trendiväreissä

Vuoden 2021 sisustusvärit ammentavat nyt luonnosta: maanruskeat, taivaansininen ja sitruunan keltainen tuovat turvaa, toiveikkuutta ja iloa.


Korona-pandemia saadaan toivottavasti selätettyä vuonna 2021, joten sisustuksen trendiväritkin huokuvat nyt optimistista toiveikkuutta. Kotoilu on trendikästä, ja sitä tukevat kerrokselliset, kosketukseen kutsuvat tekstiilit ja edelleen huipputrendikkäät viherkasvit. Lue alta tarkemmin, mitä eri trendivärejä tänä vuonna löytyy.


Taivas on lempeän sininen, kuten Tikkurilan vuoden 2021 trendiväri "Cumulus".

Iloa ja positiivisuutta löytyy Pantonen vuoden trendiväriparin "Illuminating"-keltaisesta, joka suorastaan loistaa "Ultimate Gray" -harmaan rinnalla.


Kuvat: Tikkurila ja Pantone


Epävarmuus ympärillä on lisännyt turvallisuuden tarvetta, joten koti on turvasatama, jonne kannattaa luoda lämmin pesä lämpimän ruskeilla ja murretuilla luonnosta poimituilla sävyillä sekä pehmeillä ja rouheilla materiaaleilla.

Duluxin vuoden väri on maanläheinen, hiekanruskea "Brave Ground". Se sopii luonnostaan yhteen tumman turkoosin merensinisen Duluxin "Night Seas" -sävyn kanssa, mikä löytyy myös Benjamin Mooren vuoden värinä nimeltään "Aegean Teal". Tämä väripari, hiekanruskea ja merenturkoosi, yhdessä kodin runsaiden viherkasvien kanssa on omiaan viemään ajatukset kaukomaille, jonne muuten ei pääse nyt matkustamaan.


Kuvat: Dulux ja Benjamin Moore, sekä Starbooster Designin ottamia kuvia Asuntomessuilta 2020Lisää lämpöä sisustukseen tuovat murretut sävyt viljapellon oljen keltainen ja saviruukun terrakotta.

Näitä värejä löytyy vuonna 2021 mm. Benjamin Moorelta "Chestertown Buff" ja Nova Colorilta "Falstaff". Sopivaa herkkyyttä väripalettiin tuo Nova Colorin poskipunan sävyinen "Ophelia".


Kuvat: Benjamin Moore ja Nova Color, sekä Starbooster Designin ottamia kuvia Asuntomessuilta 2020 ja 2019

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page